Actueel

Cursus over veranderingen in voedsel en landbouw

6 december 2016 |

Het voedsellandschap verandert, hoe verander je als foodprofessional mee? Food Hub organiseert een cursus voor wie aan de slag wil met transitie en wie zijn innovatiekracht wil vergroten.

Food Hub is de nieuwe organisatie van Joris Lohman en Joszi Smeets, beiden al jaren actief in de wereld van food (o.a. Youth Food Movement). Food Hub maakt opleidingen en trainingen en begeleidt innovatie- en veranderingstrajecten. De missie: de transitie naar een eerlijk, gezond, lekker en duurzaam voedselsysteem. Food Hub richt zich op alle foodprofessionals.

Voor meer zicht op de veranderingen in landbouw en voedsel en de eigen rol daarin, organiseert Food Hub in de periode januari tot april deze cursus, Transitie in de Agrifood. Inschrijven kan tot 15 december. Kijk voor meer informatie op de foodhub.org

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>