Actueel

Gecombineerde opgave – Betalingsrechten aanvragen

1 april 2015 |

De Gecombineerde opgave is vanaf 1 april 2015 opengesteld. In de nieuwsbrief van maart 2015 geeft RVO.nl een overzichtelijk stappenplan voor het aanvragen van betalingsrechten.

Stap 1: Werk alles tijdig bij in Mijn percelen

In de Gecombineerde opgave kunt u niet meer uw percelen intekenen, dit doet u in het vervolg in Mijn percelen. Deze  registratie is de basis voor alle subsidieaanvragen. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van deze gegevens en kunt deze het hele jaar bijwerken.

Stap 2: Doe de GLB-check

De GLB-check is een simulatie van uw eigen bedrijfssituatie. Hiermee krijgt u inzicht in uw betalingsrechten en kunt u zien of u voldoet aan de vergroeningseisen.

Stap 3: Doe de initiële aanvraag tijdig in de Gecombineerde opgave

In de Gecombineerde opgave geeft u aan of u recht heeft op betalingsrechten en welke percelen u voor welke regeling wilt opgeven. Per perceel geeft u aan of u betalingsrechten wilt ontvangen.

Meer informatie vindt u in de nieuwsbrief van RVO.nl van maart 2015 >>

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>