Europese subsidies voor onderzoeks- en innovatieprojecten

Op 17 september is de  ‘European Green Deal Call’ gelanceerd. Dit is een kans voor onderzoeks-en innovatieprojecten die bijdragen aan een duurzamer, schoner, veiliger en gezonder Europa. In totaal komt er bijna 1 miljard euro beschikbaar voor projecten rond diverse thema’s  waar onder voedsel en  biodiversiteit. Deze oproep tot inschrijving valt onder het Europese subsidieprogramma Horizon 2020

Webinars over thema’s voedsel en biodiversiteit

In navolging op een webinar in juli (deze is hier na te kijken) organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een serie webinars per deelgebied. Het eerste uur van deze webinars is bedoeld om u te informeren over de oproep tot inschrijving. Daarna zal er indien gewenst gelegenheid zijn om gedurende maximaal 1 ½ uur in contact te komen met andere potentiële Nederlandse deelnemers en om idee te lanceren en mogelijkheden voor samenwerking af te tasten.

Het webinar over het thema Farm to Fork is gepland op 6 oktober om 9.30 uur. Het thema biodiversitet komt op 8 oktober om 9.30 uur aan bod. U kunt zich hier aanmelden voor één of meerdere van de thematische webinars. Een paar dagen voor het webinar ontvangt u een email met nadere informatie en een link voor deelname. Deelname is gratis en de voertaal is Nederlands. De digitale omgeving die we gebruiken voor deze webinars nodigt uit tot informeel ontmoeten van de andere deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *