Consultatie 2017

---

Stakeholderbijeenkomst:
'Zaaien voor het toekomstige GLB'

Iedereen wil meepraten over het GLB

Impressieverslag:
Iedereen wil meepraten over het GLB

Afgelopen donderdag werd duidelijk dat er veel mensen mee willen praten. De zaal en de werksessies zaten helemaal vol. De diversiteit in de achtergrond van deze mensen was groot: met inbreng vanuit landouw, natuur en cultuurhistorie, en vanuit producent, retail en consument. Veel betrokkenheid dus, al viel het op dat er relatief weinig agrariërs aanwezig waren. Meer lezen.

Trending topic: een verslag in tweets

#ToekomstGLB was trending topic, op 6 april 2017 tijdens de stakeholderbijeenkomst 'Zaaien voor het toekomstige GLB'. Op de website vindt u een verslag in tweets. Meer lezen.

---

Heeft u de GLB-enquête al ingevuld?

In de periode februari – april wil EU-commissaris Hogan graag horen hoe er door EU-inwoners wordt gedacht over het GLB. Het Nederlandse geluid mag toch niet ontbreken in Brussel? Laat uw stem horen. Samen kunnen we het verschil maken!

Heeft u de enquête (33 meerkeuzevragen) al ingevuld? Het kan nog tot 2 mei.

Direct naar de enquête.

---
Infographic Op weg naar een nieuw GLB

Deze Infographic laat zien hoe het proces eruit zal zien dat zal leiden tot een nieuw Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Het is een voorlopige inschatting, omdat het beinvloed wordt door het Meerjarig Financieel Kader van de EU (en dus indirect door Brexit). We maakten hem speciaal voor deze bijeenkomst.

Download (pdf).

Consultatie 2017: een uitgebreid verslag

De redactie maakte een uitgebreide samenvatting per thema, van alles wat de consultatie via deze website heeft opgeleverd aan bijdragen en reacties van experts en betrokkenen. 

Meer lezen.

---

ToekomstGLB wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en beheerd door Communicatiebureau de Lynx. We sturen u deze nieuwsbrief omdat we verwachten dat u geinteresseerd bent. Als dat niet het geval is: afmelden kan heel eenvoudig via de link hieronder.

www.toekomstglb.nl